Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
The King's Singers Térzene
2022.02.04. - péntek 19:00
Boros Misi zongoraestje
Sopron, Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ
Filharmónia bérlet - Sopron
Felnőtt bérletek
Jegyárak
4 900 Ft

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország soproni Scarbantia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-30%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából.

Példa:
1. jegy teljes ár
2. jegy 20% kedvezmény
3. jegy 30% kedvezmény

Bérletek és jegyek válthatók a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ jegyirodájában (Sopron, Liszt Ferenc u. 1.,+36 99 517 517, jegyiroda@prokultura.hu), valamint online a prokultura.jegy.hu oldalon.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

A „zongora hercegének” is nevezett fiatal tehetség, Boros Misi kora ellenére meghódította már szóló zongoraművészként a világ több nagyvárosát, többek között Párizst, Milánót, New Yorkot, Stockholmot és Tokiót is.

Kimagaslótehetségét és elbűvölő személyiségét olyan mesterek méltatták, mint Plácido Domingo és Vásáry Tamás. Váltsa meg jegyét a Filharmónia Magyarország hangversenyére és találkozzon az ifjú tehetséggel Sopronban, a Liszt Ferenc Kulturális Központban, február 4-én.

ELŐADÓK:

Boros Misi - zongora


MŰSOR:

Chopin: Esz-dúr keringő, op. 18.
Chopin: Asz-dúr keringő, op. 34., No.1.
Chopin: f-moll noktürn, op.55., No.1.
Chopin: b-moll szonáta, op.35.
Liszt: h-moll szonáta