Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
The King's Singers Térzene
2022.02.28. - hétfő 19:00
Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara
Miskolc, Művészetek Háza
Filharmónia bérlet - Miskolc
Felnőtt bérletek
Jegyárak
6 400 Ft

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország miskolci Filharmónia bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-50%-os kedvezményre az évadban!

Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából. 

Példa:

  1. jegy teljes ár
  2. jegy 20% kedvezmény
  3. jegy 30% kedvezmény
  4. jegy 40% kedvezmény
  5. jegy 50% kedvezmény

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

 

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Miskolc, Kossuth u. 3.; +36 46 505 656; miskolc@filharmonia.hu), az előadás előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Február 28, ebben az egy napban benne szerepeltetik az elmúlás. Elmúlt egy hónap, elmúlt egy évszak, de kezdődik egy új, a tavasz, amelyben benne foglaltatik a vigasztalás és a remény, ahogyan Brahms Német requiemjében is felfedezhetjük ezt a dallamok szárnyán. Ez nem egy szokványos halotti mese, középpontjában nem az utolsó ítélet áll, hanem minden, ami az élet része, az elmúlás, az öröklét, a fájdalom, a vigasz, a bűnbánat és megváltás misztériuma.

ELŐADÓK:

Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara
Pad Zoltán - karigazgató
Horti Lilla - szoprán
Kálmándy Mihály - bariton
vezényel: Vásáry Tamás


MŰSOR:

Brahms: Német requiem, op. 45.